Paardenrusthuis van der Wardt - Als uw paard u lief blijft!
Niet iedereen heeft de beschikking over een trailer of geschikte auto om een paard te vervoeren, en soms kan dat erg lastig zijn. Maar vanaf nu kunt u rekenen op een diervriendelijke en ervaren vervoerder die zorg voor uw paard heeft! Alle gemakken van uw paard vervoert zien worden zonder de hoge kosten van de aanschaf van een eigen trailer. Geen overhaaste transport,maar zorg voor uw paard! Vervoer is met een max van 2 paarden. We zijn geduldig met lastig laadbare paarden, en onze ervaring is dat uw paard de volgende keer zelfs veel makkelijker te laden is.
 
Mocht u vervoer nodig hebben, vraag dan naar onze zeer scherpe tarieven, dan kunnen wij eventueel een vrijblijvende offerte voor u maken.
Wij hebben géén toeslagen voor nacht en spoed vervoer !
Het transport gaat in vanaf standplaats tot standplaats.
Woudenberg -Vertrekadres-Aankomst-Woudenberg)
 
 
Voor vervoer naar vakantie adres, verhuizing of emigratie, spoed vervoer, kliniek, nieuwe stal, of een fijne strand/bos rit staan wij 24 uur, 7 dagen per week tot uw beschikking! ( Ook vanuit en naar het buitenland.)
 
 
 
Vanzelfsprekend rijden wij met nieuw materiaal.
Tevens in bezit van het certificaat vakbekwaam veevervoer en VWA vergunning.
Deze zijn verplicht voor commercieel vervoer oa van en naar het buitenland.
Vraag ernaar bij de concurrent die wellicht wat goedkoper is, maar geen veilig vervoer kan garanderen.
 
Een paardentaxi met hart voor uw paard!
 Op dit moment zijn wij erg druk met de verhuizing van ons bedrijf en nemen we tot november 2018 geen transporten aan. Na november staan we u en uw paard weer volledig tot uw beschikking!